Comfort (William Lu) -> Braaf

Voor iedereen die klaar is met het zien van nachtelijke escapades en onzedelijke, ordinaire liefde, is deze tedere film een tip. Zie de ware romantiek, van dichtbij. Aangevuld met een beetje humor en een beetje diepgang. 

Koerier Cameron (Chris Dinh) moet op een dag de dochter van één van zijn klanten ophalen van de luchthaven: Jasmine (Julie Zhan). Hij is direct van haar gecharmeerd. En wat doet een verliefde man in een tedere film? Hij opent niet direct de jacht op haar, nee hij koopt een paarse pluche pony van honderd dollar. Daten 2.0.

Kijken, niet kijken?
Comfort is echt even wat anders dan je van de gemiddelde romantische film gewend bent. Twee volwassenen, die op uiterst correcte wijze met elkaar omgaan. Geen lust en wild gedrag, maar braafheid en oprechtheid. Ik vond het een mooie film, maar er zitten wel wat clichés in en soms is het allemaal wat te onrealistisch en voorspelbaar. Ook de braafheid kan soms wat vervelen.

Vooral gaan kijken als je in de stemming bent voor wat liefs en het niet erg vind dat de film vooral draait om dialogen. De kwaliteit is verder goed dus het is alsnog wel een aanrader.

Link naar Comfort.

Advertenties

7 gedachtes over “Comfort (William Lu) -> Braaf

  1. DeFilmjunk zegt:

    Comfort is precies wat de titel belooft: comfort. Er zijn kleine speldenprikjes te voelen (de allergie van het hoofdpersonage, de verstoorde band tussen vader en dochter), verder gaat het echter niet. Jouw recensie omschrijft het perfect: het is braaf en correct.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s