À bras ouverts (Philippe de Chauveron) -> Opgewekt

À bras ouverts (met open armen) heeft precies het luchtige karakter van de gemiddelde Fransman. Schrijver Jean-Etienne (Christian Clavier) wonend in een kast van een huis samen met zijn rijke vrouw Daphné (Elsa Zylberstein), publiceert zijn nieuwste boek genaamd ‘À bras ouverts’. Terwijl hij het boek presenteert in een tv-programma neemt zijn concurrent hem onder vuur, en spot hij met het feit dat Jean-Etienne schrijft over het helpen van arme mensen, maar dat in de praktijk nooit zal doen. Het gevolg is een verrassend avontuur voor Jean-Etienne en zijn gezin.

Wat kun je verwachten?
– De overtreffende trap van een uitdaging voor Jean-Etienne
– Jeugdromantiek
– Versierpogingen
– Lelijke kunst
– Culturele samensmelting

Aanrader? Ja, ondanks dat je niet continue dubbel ligt van het lachen, brengt À bras ouverts een opgewekt verhaal met een mooi ethisch einde. Het is geen meesterwerk, maar wel een prima Franse comedy voor tussendoor, met voldoende humor.

Link naar À bras ouverts.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s