My Neighbor Totoro (Hayao Miyazaki) (1988) -> Schattigheid

Één van de beste Ghibli’s? De kenners zeggen dat dit ‘m is. Hoewel ik enkele animé uit de Ghibli Studio gezien heb, stond My Neighbor Totoro nog op mijn watchlist. Nu kan ik er zelf over meepraten. Het blijkt een erg schattige film.

In My Neighbor Totoro zie je de twee zusjes Satsuki (Noriko Hidaka) en Mei (Chika Sakamoto) die zich goed vermaken op het landgoed rondom hun nieuwe huis. Vooral het karakter Mei – het jongste zusje – is erg komisch en koddig om te zien. Op een dag ontmoet Mei een bijzonder dier… Totoro.

Hoewel ik mijzelf als volwassene er ook prima mee vermaakt heb, vond ik My Neighbor Totoro een opvallend kindvriendelijke film; het bevat geen enge personages of enge gebeurtenissen. Wèl veel humoristische en zeer gekke scènes. Voor als je zin hebt in iets positiefs, grappigs en schattigs.

Link naar My Neighbor Totoro.

Advertenties

2 gedachtes over “My Neighbor Totoro (Hayao Miyazaki) (1988) -> Schattigheid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s