Vind die domme trut en gooi haar in de rivier (Ben Brand) -> Langzaam

Alleen al de opvallende titel motiveert om deze film te zien. Ook het plot – een vijftienjarige jongen post een video op Youtube van zijn zusje die puppies in de rivier gooit, de video gaat onverwacht viral en nu moet hij omgaan met de gevolgen – is interessant. Het enige probleem met deze film is dat je erg lang moet wachten voordat je de resultaten ziet van de ondoordachte actie van hoofdpersoon Remco (Nino den Brave)

Wat ik erg leuk vond aan de film is de beelden van deze vijftienjarige, die er als een kind uitziet maar zich gedraagt als een volwassene en erg stoer doet. Hij versiert meisjes, drukt op, rijdt op scooters. Ik vond het allemaal mooi om te aanschouwen. Dat is dan ook waar de film voornamelijk om draait: het leven van Remco. De rode draad ligt meer op de achtergrond.

Ik vind de film nét wat te saai om het een aanrader te noemen, daarvoor voltrekt het verhaal zich te langzaam. Maar de kern is wel sterk dus slecht is het niet. Mediocre.

Link naar Vind die domme trut en gooi haar in de rivier.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s