Dancer (Steven Cantor) -> Innemend

Dancer – de documentaire over de Oekraïense balletdanser Sergei Polunin – leek me al erg interessant, en dat blijkt ook zo te zijn. Je ziet vrijwel zijn hele leven en danscarrière voorbijkomen in de film, met een emotioneel dieptepunt op het einde. Erg mooi om te zien en ik heb veel respect voor het doorzettingsvermogen van deze man. 

Sergei hield al vroeg van dansen en was altijd al erg lenig. Zijn moeder pushte hem om veel te bereiken, omdat het gezin arm was en zij haar zoon beter gunde. Dat werkte wel, want Sergei was overal de beste en viel op door zijn talent.

Wat ga je zien?
– Veel en mooi ballet
– Familieproblemen
– Drugsproblemen
– Een heel leven dat in kaart wordt gebracht
– Doorzettingsvermogen
– Passie

Conclusie
Erg innemende film. Sergei Polunin is niet zo maar een danser.. en nog een mooie man ook. Daarnaast zit er veel diepgang in de documentaire. Dancer is daarom zeker wel een aanrader, voor alle dansliefhebbers en documentaire-fans.

Link naar Dancer.

Advertenties

Een gedachte over “Dancer (Steven Cantor) -> Innemend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s