Growing up Wild (Mark Linfield, Keith Scholey) -> Prachtig

Growing up wild is een documentaire over in het wild opgroeiende welpjes, baby-aapjes en een baby-beer, vanaf hun eerste dag op Aarde. In hun eerste levensjaar – zo zie je in de documentaire – heb je als opgroeiend wild dier veel te leren. Bijvoorbeeld hoe je aan voedsel komt en hoe je de vijand herkent.

Ik heb erg genoten van deze film. Naast een grote hoeveelheid schattigheid, wordt Growing up Wild gekenmerkt door prachtige beelden van de dieren en hun omgeving. Een zogeheten lust voor het oog. En erg leerzaam, als je nog geen expert op dier-gebied bent…

Aanrader? Het is natuurlijk geen speelfilm en het ontbreekt aan een spannend plot – maar toch houdt Growing up Wild je aandacht scherp door op vriendelijke wijze te amuseren en te informeren. Ja dus. Mits je in de stemming bent voor een natuurfilm.

Link naar Growing up Wild.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s