Storks (Nicholas Stoller, Doug Sweetland) -> Grappig

Storks: wat een top-animatie. Toen ik het verhaal las wist ik al dat ik het leuk zou vinden. Het gaat over ooievaars die gestopt zijn met baby’s brengen en nu de klant voorzien van moderne technologie.

De visuele uitvoering van de film is erg leuk. Alle karakters zijn grappig getekend. En het verhaal blijft voor een volwassene gedurende de hele film boeiend genoeg. Het is niet te saai of te kinderlijk, zoals vele andere animatiefilms. Aanrader als je even wilt lachen.

Link naar Storks.

Advertenties

Een gedachte over “Storks (Nicholas Stoller, Doug Sweetland) -> Grappig

  1. Nostra zegt:

    Dit was echt een film waar ik van tevoren helemaal niets van verwachte toen ik er met m’n dochter heen ging en waar ik uiteindelijk vanwege de humor echt van het genoten. Die wolven waren hilarisch 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s