Why Him? (John Hamburg) -> Nachtmerriemooi

Why Him? klinkt als een typische girls movie, maar de naam James Franco schepte bij mij hogere verwachtingen. En terecht, zo blijkt. Franco speelt miljonair Laird Mayhew die zijn gestoorde karakter in volle glorie laat zien aan de vader van zijn vriendin: Ned Fleming (Bryan Cranston). Daarmee creëert Laird de ideale nachtmerrie voor de man die zijn lievelingsdochter liever helemaal niet weggeeft.

Deze nachtmerrie voert Franco perfect uit. Heerlijk om te zien. Hoewel het verhaal misschien niet mega-origineel is, is de film verfrissend in zijn soort. Het dilemma tussen Franco en Cranston is geloofwaardig en de Indiase assistent Gustav (Keegan-Michael Key) voegt daar nog wat flair aan toe. De film heeft het type opgewekt en grappig, precies wat je van een comedy wenst. Pluspunt: Megan Mullally zie je in een interessante ‘keurige’ rol als Barb, vrouw van Ned.

Aanrader? Jazeker.

Link naar Why Him?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s