Teenage Cocktail (John Carchietta) -> Lastig

0-_ztloqyzg0mamqa9Deze jeugdcocktail is een stuk artistieker en origineler dan ik verwachtte. Het gaat dan wel over tienermeisjes die zichzelf aan het ontdekken zijn en hun grenzen verkennen, maar dit gebeurt op een bijzonder subtiele en serieuze manier. Niet je typische high school-film.

Hoofdrolspelers Jules (Fabianne Therese) en Annie (Nichole Bloom) zitten in dezelfde fase in hun leven: ze zijn allebei niet uitgedaagd door hun leven en het naar school gaan. Doordat Jules Annie meetrekt in een spelletje om geld mee te verdienen, ontstaat er wat avontuur in hun leven. Hoewel dit hun leven ook lastig maakt; laat staan voor hun familie en school.

Aanrader voor wie naar twee tieners wil kijken die elkaar lief vinden.

Link naar Teenage Cocktail.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s