Loving (Jeff Nichols) -> Relevant

loving-film-reviewLoving vertelt het waargebeurde verhaal van Mildred (Ruth Negga) en Richard Loving (Joel Edgerton) die een gemixt stel zijn in de staat Virginia. Ze trouwen, maar deze staat accepteert dat in de jaren zestig nog niet. Het wonen in Virginia wordt ze daarom erg moeilijk gemaakt.

Het blijft een belachelijk idee dat zo kortgeleden nog dit soort huwelijken verboden waren. Het is goed daarom, dat Loving gemaakt is. Dat twee onbekende acteurs de hoofdrollen spelen, geeft de film bovendien een extra (verfrissende) dimensie. Wat romantiek krijg je er ook nog bij. Al met al een relevante en interessante film. Aanrader.

Link naar Loving.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s