Flipped (Rob Reiner) (2010) -> Schattig

_MG_8769.dngFlipped is de representatie van het woord schattig. Niet per se gedurende de hele film, hoewel ook de jeugdige problemen die hoofdpersonen Juli (Madeline Carroll) en Bryce (Callan McAuliffe) ervaren voordat ze schattig gaan doen ook wel schattig te noemen zijn. In ieder geval een vermakelijke film in het coming-of-age genre.

Juli en Bryce zijn buren. Juli houdt van Bryce. Bryce haat Juli. Dat is beknopt waar de film om draait. Wat ik leuk vind, is dat Juli een erg eigenzinnig type is, met originele ideeën en interesses. Bryce is een stuk minder fascinerend, maar geeft je anderzijds weer een kijkje in het ‘mannelijk’ brein. Ook geinig.

Al met al dus een prima aanrader, voor iedereen die wil glimlachen tijdens het kijken.

Link naar Flipped.

Advertenties

2 gedachtes over “Flipped (Rob Reiner) (2010) -> Schattig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s