Demain tout commence (Hugo Gélin) -> Grappig & lief

590471 demain_tout_commence_60082432_st_5_s-low-500x333Demain tout commence is echt grappig en lief. Maar wel het leukst als je er niet teveel van weet voorafgaand. Want dan kun je tenminste verbaast opkijken bij wat je ziet, wat zeker zal gebeuren.

Maar om toch wat te melden: de hoofdpersoon is Samuel (Omar Sy). Hij is de typische lanterfanter, die zich van niemand wat aantrekt en niks anders doet dan feesten. Op een dag komt een van zijn ex-scharrels hem verblijden met een bezoekje en zijn kind in haar armen.

Wat ga je in ieder geval zien?
Familieliefde, brutaliteit, speelsheid, humor, versierpogingen en de rechtbank. Naast grappig en lief heeft het verhaal ook een down-side maar dat maakt de film alleen maar sterker. Waardoor Demain tout commence uiteindelijk de perfecte mix brengt voor een film: vermaak, liefde & diepgang. Wat Ongevraagd Filmadvies betreft dan.

Conclusie? Ja natuurlijk: een aanrader!

Link naar Demain tout commence.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s