Lion (Garth Davis) -> Sentimenteel

Lion is het waargebeurde verhaal van een klein en moedig Indiaas jongetje, genaamd Saroo, dat als kind verdwaald raakt door pech. Uiteindelijk wordt hij geadopteerd door Australiërs en zie je Nicole Kidman floreren als zijn nieuwe moeder. Dev Patel, bekend van Slumdog Millionaire en The Second Best Exotic Marigold Hotel, is de volwassen Saroo die worstelt met zijn verleden.

Lion vond ik erg indrukwekkend. Vanaf het begin van de film trekt het verhaal je mee en dit blijft zo tot het einde. Op een bepaald moment wordt de film wat sentimenteel, maar dat maakt Lion juist extra mooi. Geen onterechte nominatie voor de Oscars in ieder geval. Aanrader.

Link naar Lion.

Advertenties

Een gedachte over “Lion (Garth Davis) -> Sentimenteel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s