Manchester by the Sea (Kenneth Lonergan) -> Humoristisch drama

manchester-by-the-sea-620x416Wanneer je begint te kijken naar Manchester by the Sea, zie je al wat drama. Je zou dan kunnen denken dat dit de portie drama is, waar de film verder op voortborduurt. Niet juist. De film is helemaal volgeladen met drama, het ene nare evenement na het andere. Totdat je begint te begrijpen waarom hoofdpersoon Lee Chandler (Casey Affleck, broertje van ja) zo’n moeilijk persoon is. 

Ondanks alle drama is Manchester by the Sea een erg goede film. Voorzien van veel humor. Alle nare gebeurtenissen worden met een komische inslag gepresenteerd.  Waardoor het ergens toch ook een optimistische film is. Het gaat over de realiteit van het leven, over mislukken, fouten maken en alles behalve perfect zijn. Erg verfrissend. En van begin tot eind boeiend. Een aanrader.

Link naar Manchester by the Sea.

Advertenties

Een gedachte over “Manchester by the Sea (Kenneth Lonergan) -> Humoristisch drama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s