Sins of the Mother (Paul A. Kaufman) (2010)-> Persoonlijk

sins_of_the_motherSins of the Mother is zo’n film op de scheidslijn van slecht. Ik kan me voorstellen dat sommigen dit een B-film vinden, en dat is het ergens ook wel een beetje. Zeker de manier waarop de dialogen gevoerd worden is in het begin een beetje wennen, en niet supersterk geacteerd. Toch vond ik Sins of the Mother een hele mooie film. Doordat het een intiem verhaal is over de verstoorde band tussen een moeder en dochter.

Jazzzangeres Jill Scott speelt erin, en zij is moeder Nona. Een alcoholverslaafde die haar leven weer probeert op te pakken. Dochter Shay (Nicole Beharie) heeft daar grote moeite mee. Veel meer dan dit hoofdthema komt niet aan bod in de film, behalve een klein beetje romantiek.

Aanrader als je houdt van persoonlijke verhalen en familieverhalen. Het is wellicht een klein beetje een vrouwenfilm.

Link naar Sins of the Mother.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s