Weiner (Josh Kriegman, Elyse Steinberg) -> Enerverend

29xp-weiner2-master675Democraat Anthony Weiner zet zich jarenlang in voor de stad New York, maar heeft een privé-probleempje dat een burgemeesterschap – wat hij wel graag wil – in de weg staat. De man is een professionele cheater en een te vrije ziel als het gaat om het laten zien van zijn zedelijke delen. 

Enerverende documentaire. Hoewel leedvermaak niet per se iets is wat ik hoef te zien, is het een interessante film waarin duidelijk wordt hoe slecht Weiner leert van zijn fouten en hoe erg het is om in de schijnwerpers te staan. Ook is Weiner denk ik in het verkeerde land geboren. Waarschijnlijk zou zijn gedrag in Frankrijk een stuk beter geaccepteerd worden.

Link naar Weiner.

Advertenties

2 gedachtes over “Weiner (Josh Kriegman, Elyse Steinberg) -> Enerverend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s