Captain Fantastic (Matt Ross) -> Levensperikelen

rs-247211-rs-captain-fantasticmovies_captainfantasticCaptain Fantastic gaat over een vader ervoor kiest om buiten de samenleving een eigen leven te leiden in het bos. Hij heeft zes kinderen die bij hem wonen en die hij alles leert om te overleven. 

Als je een dierenvriend bent is het begin van deze film lastig om aan te zien. Daarnaast komt het onderwerp zelfmoord aan bod. Heb je hier moeite mee, dan kun je misschien Captain Fantastic beter overslaan. Toch is het een hele mooie film over idealen, familiebanden, depressie, geld, overleven, schoolsystemen en opgroeien.

Het enige minder geloofwaardige aan de film is het feit dat de familie al tien jaar zonder inkomsten in het bos overleeft, en toch erg opvallend kleurrijke en gezellige kleding draagt. Verder een topfilm. Het zet je aan het denken over allerlei onderwerpen in het leven.

Link naar Captain Fantastic.

Advertenties

Een gedachte over “Captain Fantastic (Matt Ross) -> Levensperikelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s