Un amour de jeunesse (Mia Hansen-Løve) (2011) -> Kalverliefde

Dit is een typisch voorbeeld van een goede film, die compleet buiten de schijnwerpers blijft. Zo eentje die je per toeval kijkt. Doe dat ook vooral. Want Un amour de jeunesse is mooi, intens en romantisch.un-amour-de-jeunesse-un-amour-de-jeunesse-06-07-2011-3-g

Camille (Lola Créton) en Sullivan (Sebastian Urzendowsky) zijn verliefd. Ze besteden zoveel mogelijk tijd met elkaar. Maar omdat ze allebei nog erg jong zijn weten niet wat ze willen voor de toekomst.

Je ziet hun liefdesverhaal in meerdere levensfasen. Dat maakt de film extra goed omdat het laat zien hoe sterk hun gevoelens zijn. Daarnaast is het realistisch en herkenbaar uitgebeeld waardoor je er ook als niet-tiener van kunt genieten.

Link naar Un amour de jeunesse.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s