Freeheld (Peter Sollett) -> Min plus

Freeheld1Freeheld gaat over Laurel (Julianne Moore) en Stacie (Ellen Page) : twee vrouwen van uiteenlopende leeftijden, die elkaar ontmoeten tijdens een volleybalwedstrijd. Ze krijgen een relatie. Iets dat zich zo snel in de film voltrekt dat de geloofwaardigheid ervan wat achterblijft.

Daarna volgt een moeilijke periode voor de tortelduifjes, want Laurel wordt ziek. Uiteindelijk is Freeheld een verhaal over discriminatie van homoseksuele koppels. Laurel en Stacie besluiten hiervoor te gaan vechten. Dit onderdeel van de film is sterk, en maakt Freeheld dan toch tot een redelijk goede film.

Eindconclusie: mediocre.

Link naar Freeheld.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s