Creative Control (Benjamin Dickinson) -> Dromerig

creative_control.0.0Dromerige sciencefiction film over David (Benjamin Dickinson) die met het bedrijf waarvoor hij werkt de Augmenta reality-bril op de markt zet, een gadget waarmee je horizon wordt verbreed zodra je de bril opzet.

Zo ziet David als testdrager kans om met de bril een avatar van zijn collega Sophie (Alexia Rasmussen) te maken. Deze weergave van de vriendin van zijn beste vriend komt erg realistisch over. Hij raakt geobsedeerd door haar.

Als je je voorbereidt op een vreemde film, dan valt het allemaal best mee. Hoewel de film in lijn ligt met Her en Ex Machina, kijkt het niet weg als een kopie daarvan. Creative Control heeft genoeg originaliteit, creativiteit en humor om het als kijker te kunnen waarderen.

Link naar Creative Control.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s