My Scientology Movie (John Dower) -> Verknipt

My_Scientology_Movie_web_3-1280x702Wie aanvankelijk nog positieve ideeën had over de Scientology-religie (waar Tom Cruise de bekendste aanhanger van is), is na het kijken van deze documentaire wel van mening veranderd. 

Wat duidelijk wordt tijdens de film, is hoe gehersenspoeld de leden van deze beweging zijn en wat voor vreemde gedragingen dit tot gevolg heeft. Op creatieve wijze brengt Louis Theroux dit aan het licht.

Niet de allerbeste documentaire van Louis Theroux, omdat hij in zijn onderzoek wordt tegengewerkt door de kerk zelf, en omdat de film naar mijn mening net iets te lang duurt, maar het is zeker de moeite van het kijken waard. Aanrader.

Link naar My Scientology Movie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s