The End of the Tour (James Ponsoldt) -> Moeilijk

The End of the Tour gaat over een journalist en een schrijver die vijf dagen met elkaar optrekken. De journalist – Rolling Stone reporter David Lipsky (Jesse Eisenberg) – doet erg zijn best om tot David Foster Wallace door te dringen. De kluizenaar Wallace houdt niet van interviews, is erg gesloten en een moeilijk persoon om mee om te gaan. 
the_end_of_the_tour_67000122_st_1_s-highIk vond het wel een vermakelijke film, je ziet David Lipsky zweten, maar toch ook tactisch te werk gaan. Maar omdat hij Wallace zelf interessant vindt, heeft hij ook de neiging om te slijmen en te adoreren.

Verder is de film een enigszins troosteloos portret van David Foster Wallace, die veel dingen in zijn leven niet probeert en daardoor geluk misloopt. De film is op waarheid gebaseerd, en de echte David Foster Wallace pleegt dan ook op 46-jarige leeftijd zelfmoord.

Link naar The End of the Tour.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s