The one I love (Charlie McDowell) -> Slecht

One-I-Love_-The_web_1Bij The one I love verwachtte ik een romantische maar ook simpele film omdat de trailer de indruk wekt dat het hier om triviale zaken gaat. Misschien was ik beïnvloed door Mark Duplass zijn rol in de HBO-serie Togetherness, waarin hij voornamelijk bezig is met burgerlijke relatieproblemen. Deels komt zijn rol in de serie overeen met die in The one I love, maar het is net anders.

Mysterie
Al snel ontdek ik namelijk dat het genre mysterie ook bij deze film hoort. Toch minder gewoon dus. Maar of dat mysterieuze nou zo’n goede toevoeging is aan de film valt te betwisten. Het maakt de situatie waarin het stel zich begeeft raar en ongeloofwaardig.

Saai
Een klein beetje gekheid kan leuk zijn bij een film en ik snap wel wat de regisseur probeert te doen, maar ik vind dat het in The one I love teveel wordt doorgetrokken. Voortdurend is het stel in dialoog met een tweede vorm van zichzelf. Ik vond het saai om naar te kijken.

Conclusie? Slechte relatiefilm die ik niet aanraad.

Link naar The one I love.

Advertenties

Een gedachte over “The one I love (Charlie McDowell) -> Slecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s