The Face of an Angel (Michael Winterbottom) -> Weinig betekenis

In The Face of an Angel speelt (ex)model Cara Delevigne een van de hoofdrollen. Ik verwachtte weinig van haar acteertalent sinds ik een keer een weinig geloofwaardige scène met haar had gezien. Maar in deze film doet ze het heel goed. Ze speelt de studente Melanie, die door haar werk in een bar in contact komt met de filmmaker Thomas (Daniel Brühl). 

Face-Of-An-Angel-Film-Still

Thomas probeert een verhaal te maken van de moord op een Amerikaanse studente, welke plaatsvond in Vienna. De film is prima om naar te kijken en heeft goede en vermakelijke elementen zoals romances en humor, maar qua strekking ontbreekt er een cruciale kern. Je eindigt onvoldaan. Waardoor ik The Face of an Angel toch niet goed vind.

Link naar The Face of an Angel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s