Kingsman: The Secret Service (Matthew Vaughn) -> Hysterisch

Behoefte aan een break in je serieuze leven? Dan is Kingsman: The Secret Service de perfecte film voor je. Overdreven en hysterisch zijn woorden die passen bij deze film. Je wordt doodgegooid met special effects maar mag anderzijds genieten van Samuel L. Jackson en Colin Firth in de hoofdrollen. 

kingsman-04

De film draait om de Kingsmen, een soort James Bond-achtige groep mannen die als ze moeten, iedereen verslaan in een gevecht. Taron Egerton speelt de rol van de jonge en onzekere Eggsy, die in training mag om deel te worden van het selecte gezelschap. Het is onnodig om meer woorden te verspillen aan deze film. Je eindigt Kingsmen: The Secret Service toch met een glimlach op je gezicht.

Dus.. gewoon kijken, als je iets geks en grappigs wilt zien.

Link naar IMDb-pagina.

Advertenties

3 gedachtes over “Kingsman: The Secret Service (Matthew Vaughn) -> Hysterisch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s