Begin Again (John Carney) -> Passie

Begin-Again-2 Meeslepend verhaal met een stom eind. Volledig mijn persoonlijke voorkeur maar ik vond dat het anders had moeten lopen.

Je zou Begin Again een feministische film kunnen noemen, maar dat is pas duidelijk na afloop. Hoofdrolspeler Gretta (Keira Kneightly) is braaf en blijft graag binnen haar comfortzone. Ze ontmoet haar tegenpool Dan (Mark Ruffalo) wanneer ze op het punt staat New York te verlaten.

Beide personen delen een passie en talent voor muziek. Keira is de timide persoonlijkheid, serieus en weet wat ze wel en niet wil. Dan is druk, extravert en een meer emotionele man die zich makkelijk laat beïnvloeden door de hoogtes en dieptes in zijn leven.

Ik vond het een heel vermakelijke film die voornamelijk gaat over werk: keuzes die je daarbij maakt en het combineren van je privéleven.

Maroon 5 leadzanger Adam Levine speelt ook in deze film als Dave. Dat vind ik persoonlijk wel grappig om te zien want Dave is net als Gretta een klein beetje een nerd.

begin-again-dan-and-greta-listen-to-music-together
Wat krijg je met Begin Again?
– New York
– Veel muziek
– Chemie tussen twee personen
– Beetje avontuur

Klik voor de IMDb-link hier.

Advertenties

6 gedachtes over “Begin Again (John Carney) -> Passie

  1. Nostra zegt:

    Grappig om te lezen dat je einde stom vond. Heb ‘m zelf gisteren gezien en ik kreeg de indruk dat meerdere mensen dat vonden. Zelf vond ik het een mooi einde maar begrijp dat sommigen met vragen bleven zitten (alhoewel ik dat zelf niet had). De film is niet zo sterk als John Carney’s eerdere Once, maar vertoont wel een aantal overeenkomsten.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s