The Love Punch (Joel Hopkins) -> niets dan plezier

5277_3960 The Love Punch wou ik graag zien nadat ik hiervan de trailer zag. De film heeft me niet teleurgesteld. Met dank aan de acteurs in de hoofdrol: Emma Thompson (Kate) en Pierce Brosnan (Richard). Zij spelen een man en vrouw die ooit getrouwd waren en nu weer op elkaars pad komen. 

Diamant
Het verhaal gaat over een diamantroof die Kate en Richard samen bedenken om hun pensioen te redden. De film zit vol grappige situaties waar ze tijdens de uitvoer van dit plan in terecht komen. Ze zijn bevriend met het duo Penelope (Celia Imrie) en Jerry (Timothy Spall), hun voormalige buren. De man is niet erg charmant maar de vrouw is erg verliefd op hem. Zij lijken samen wat saai maar naarmate de film vordert blijken ze toch in voor wat avontuur.

img.php Ex-geliefden
The Love Punch is geen diepzinnige film maar de dialogen tussen Kate en Richard laten wel herkenbare emoties zien van twee mensen die ooit erg verliefd op elkaar waren.

Zomerverhaal
De scènes spelen zich af in het zonnige Côte d’Azur. The Love Punch is een heerlijk zomerverhaal en erg grappig. Ik ben enthousiast.

Vrouwenfilm
Ik denk overigens wel dat dit – om in clichés te spreken – meer een vrouwenfilm dan een mannenfilm is, maar misschien weet Pierce Brosnan de mannelijke kijker te overtuigen.

Link naar IMDb-pagina.

 

Advertenties

2 gedachtes over “The Love Punch (Joel Hopkins) -> niets dan plezier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s